Lajme — March 1, 2018 at 5:27 am

Tokën nuk e japim, demarkacioni do te kaloje vetëm nëse vdes unë…(Video)

Kurti, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se “8200 hektarët nuk janë as çiflig e pronë e pushtetarëve të korruptuar që duan ta japin si ryshfet për të garantuar vazhdimin e pushtetit”.

Ai tutje ka akuzuar vendet mike se po sillen në mënyrë cinike, e po e pranojnë ryshfetin e pushtetarëve në Kosovë.

Kliko ne hapësirën me poshtë dhe lexojeni të plotë statusin e Albin Kurtit: