Lajme — October 16, 2017 at 4:39 am

SHTËPI NË SHITJE, 5km NGA PRISHTINA,ÇMIMI 27.000 EURO.URGJENT,IKIM NË PERËNDIM !!!

Shtëpi 155m2 në shitje në Matiqan – Mati II.Shtëpia gjendet në lagjen Mati II (matiqan), afër kompleksit Hyjnesha si dhe Scandinavian, shumë afër Rrugës Enver Maloku (rruga C), ka gjithsej 3.5 Ari truall, shtepija ka mjafte siperfaqe si dhe është e gatshme për banim i keni te gjitha dhe është e ndërtuar në vitin 2007.Shtepia eshte ne kushte teper moderne dhe super e rregulluar, na kontaktoni me poshte :