Lajme — March 1, 2018 at 5:20 am

Shqiptaret janë te çmendur, nëse ju jepen vizat atëherë Europa është e rrezikuar nga këta terrorist..(Video)

Vuk Jeremiq, kryetar i Partisë Popullore të Serbisë ka thënë se Aleksandar Vuçiq shumë shpejt do t`ia japë kosovës karrigen në Organizatën e Kombeve të Bashkuara.Kjo sipas tij, meqë Vuçiq për ta ruajtur pushtetin e tij, ka bërë marrëveshje me ndërkombëtarët të cilat ia sigurojnë vendin Kosovës në OKB.“Ai së shpejti do t’ia mundësojë Kosovës karrigen në Kombet e Bashkuara”, ka thënë Jeremiq.
Vuçiq tha se: “BE nuk duhet ti lejoje shqiptaret te levizin te lire, pasi te çmendurit janë rrezik për Evropën, ata bëhen terroriste për pak para”
(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe lexo me teper)