Lajme — March 1, 2018 at 5:18 am

Ramiz Lladrovci: Ramush kush ta prish kallzom, unë ti njeki shuplaka kush nuk voton…

Ramiz Lladrovci është bërë përsëri protagonist i medieve, duke shkruar ne facebook ku tha se Ramushit i duhet vetëm ti telefonojë nëse dikush nga deputetet e PDK-se nuk e voton demarkacionin.“Ramush ti e din, veç tregomë se kush nuk po e voton për 30 minuta vi e ti rrehi shuplaka” tha Lladrovci.
Kliko ne hapësirën me poshtë dhe lexojeni artikullin e Ramizi Lladrovci ne facebook: