Show Biz — October 15, 2017 at 5:24 pm

Plaku hallakatet, E kall atmosferën në mes të vajzave në dasëm! (Video)

Këtu ka diçka që nuk shihet zakonisht nëpër dasma: një kërcim në koreografi ku përfshihen fotografët. Gjatë një dasme së fundmi në Kosovë.
Spektakli duket në videon 20 minutëshe.
Plaku në këtë dasëm e kall atmosferën duke kërcyer në mesin e shumë vajzave, atmosfera është në nivel shumë të mirë dhe perfekte.
Shikoni videon e mëposhtme:

Video