Lajme — March 1, 2018 at 5:30 am

Një grua pyet hoxhën: Burri im ma ka pru shpirtin ne fyt, veç bastore po luan, si të veproj? (VIDEO)

Në një emision televiziv ku ishte i ftuar hoxhë Shefqet Krasniqi, kanë pranuar mesazhe të shumta nga shikuesit.Një shikuese e ka pyetur hoxhën se si duhet vepruar me bashkëshortin, i cili po konsumon pije alkoolike, dhe po harxhon para në kazino.
Burri im luan bastore dhe aparata, s’po mundem me duru më, si të veproj?Një grua pyet hoxhën, kjo është përgjigja e hoxhës që befason gruan.
Shtyp më poshtë dhe ju hapet video: