Show Biz — October 15, 2017 at 5:19 pm

Morena me lot në sy tregon si është të rritesh pa Nënë..(Video)

“Do ta dedikoja një jetë duke shprehur dashurinë që më mungoi nga ti, dhimbjet pa ty, sakrificat e shumta që të qëndroja e lumtur, edhe pse shtylla kryesore mungoi gjithmonë në shtëpi”.“Bota të fal çdo gjë, por asgjë nuk është me e bekuar se dashuria jote nënë…”.
“Ta dedikoj ty nënë, sepse ishe personi që ishe më së paku pjesë e jetës time dhe pa ty unë s’do isha fare…”, kishte shkruar më herët Morena rreth këngës së re.
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

Video