Lajme — March 1, 2018 at 5:55 am

MJERIM! Vajzat Shqiptare martohen në Serbi, Por shikoni se si tallen serbet me ne! (Video)

Ato blihen për pak para ose mashtrohen për një jetë të mirë, mirëpo në fakt gjatë gjithë ditës ato merren me bartjen e druve me traktor dhe me kujdesin e bagëtive, shprehet serbi.“U kryqëzua në kishë, ajo vetë deshi ta bëjë ketë” tha dhëndri BratislaviDhurata, tashmë me emër të ndryshuar e quajtur Dunja është nuse shqiptare në Serbi.Ajo nuk din të flasë fare serbisht. Me familjen e bashkëshortit ajo kuptohet duke folur greqisht, ndonjëherë serbisht me duar e me këmbë.
KLIKO ME POSHTE PER VIDEON: