Show Biz — October 16, 2017 at 4:22 am

Lulja nuk mund ta durojë Medën afër kolegeve, kështu i futet në mes

Lulja dhe Meda përfundimisht kryesojnë listën e çifteve më të përfolura të kohës, përcjell ORAinfo.

Ata qëndrojnë në këtë listë falë postimeve të shpetshta që i bëjnë në rrjetet sociale, e që për këto pastime kureshtja e publikut gjithmonë është e zgjuar.

Ata në çdo aheng shfaqen së bashku, kështu Lulja gjendet gjithmonë mes kënëgtarësh edhe pse vetë nuk i takon këtij komuniteti.

Por derisa ajo është e pranishme aty, Meda e ka ‘të ndaluar’ të qëndrojë afër kolege të tij.

Në një foto të realizuar, Lulja ka hyrë në mes tyre gjatë realizimit të një fotografie, që tregon se Lulja është xheloze për të./ORAinfo