Show Biz — October 15, 2017 at 4:18 am

Kjo është deklarata e Safetës që preku shum zemrat e shqiptarëve (Video)

Këngëtarja Safete Mustafa, më e madhja e motrave Mustafa, ka bërë padi në Gjykatën Themelore të Prizrenit- Dega Suharekë, për vërtetim pronësie të palujtshmërisë. Pasi i vdiq burri, mes këngëtares dhe kunetërve të saj lindën mospajtime rreth shfrytëzimit të shtëpisë së bashkëshortit.Lidhur me këtë rast me lot në sy ka treguar Safetja.
“Me bashkëshortin tim kam jetu 15 vite. 15 vite kemi punu, ai e ka menaxhu punën time, kemi jetu bashkë me prind e bashkëshortit tim. Në vitin 2002 jemi nda me kunetë, kemi kalu në shpi tonë, kemi ndërtu shtëpinë unë e bashkpshorti, kemi ndërtu shtëpinë edhe të kunetërve”, tha ajo për Prive./JA VIDEO ME POSHTE:

Video