Lajme — October 16, 2017 at 3:42 pm

Ja çka i bëri Policia, Milaim Zekës në momentin kur sapo e arrestoj (Video)

Zyra e mediave e Policisë së Kosovës përmes një njoftimi të shkurtër kanë bërë të ditur se është intervistuar deputeti Milaim Zeka, për mashtrim dhe shmangie nga tatimi, raporton lajmi.net.
“Mund te ju konfirmojmë se sot Policia e Kosovës ka intervistuar personin me inicialet M.Z. lidhur me veprën qe ndërlidhet me “Mashtrim” dhe shmangie nga tatimi. Lidhur me këtë rast Policia e Kosovës të gjitha veprimet e mëtejme do t’i ndërmerr në konsultim dhe koordinim me prokurorinë kompetente”, thuhet në një përgjigje me shkrim për lajmi.net.JA VIDEO POSHTE: