Lajme — October 16, 2017 at 4:37 am

Ja çfarë surprize iu ka bërë kryeministri Haradinaj këtij çifti (Pamje)

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj është duke marrë pjesë në dasmën e familjes së ministrit Pal Lekaj.
Gjatë ceremonish së dasmës nuk munguan as surpriza.E një të tillë e pati edhe kryeministri Haradinaj.
Surpriza më e këndshme në këtë dasmë ishte momenti kur Kryeministri Haradinaj ka lexuar deklaratën e martesës për çiftin si dhe u ka bërë kurorën.
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme: