Lajme — March 1, 2018 at 5:23 am

E turpshme, deputetja e Vetëvendosjes thotë se liberalizimin e presin vetëm njerëzit e sëmur… (VIDEO)

Deputetja e Vetëvendosjes, Fatmire Kollçaku vlerëson se sot Kosova gjendet në një situatë të rëndë si pasojë e keqqeverisjes prej pasluftës.Sipas saj, Serbia qëndron shumë më mirë në raport me BE-në.“Sot Serbia është shtet i privilegjuar për pranim në Bashkësinë Evropiane, i ka hap pas hapi kriteret dhe datat. Neve në MSA nuk na qasen si shtet.
(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje videon)

LINK