Lajme — March 1, 2018 at 5:25 am

Albin Kurti është ma i zi se shkau, ai edhe Vuqiq janë te ngjashëm…

Sipas ministrit të Drejtësisë, Abelard Tahiri, kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, po e pengon integrimin e Kosovës drejt BE-së në të njëjtën linjë me kryetarin serb Aleksandar Vuçiq.Ai i vlerësoi si dy pengesa, një nga jashtë e një nga brenda.“Janë dy pengesa, njëra nga jashtë dhe njëra nga brenda. Është kryetari i Serbisë i cili padyshim që e pengon çdo rrugë të integrimit të Kosovës dhe kryetarin e LVV-së i cili në linjë të njëjtë e pengon integrimin e Kosovës”
(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje videon)