Kuriozitete — October 11, 2017 at 12:10 am

Ai i tha vajzës së klasës se do martohej me të, ajo çfarë ndodhi më vonë shokoi të gjithë

Laura Scheel dhe Matt Gordsky u takuan kur ishin në parashkollor. Por edhe në atë kohë, Matt e dinte që një ditë do të martohej me të.
Hollee Actman Becker, rrëfen storien kur janë takuar: “Vajza ecën në një bar …” Dhe pastaj përfundon. Sepse kjo është e gjithë historia – e takova burrin tim në një bar. Pra kreative, apo jo? Dua të them, miliona njerëz takohen bashkëshortët e tyre të ardhshëm në këtë mënyrë çdo ditë./JA VIDEO ME POSHTE: